” Ik zou elke muzikant een opname-ervaring willen toewensen, die ik met  TRPTK heb gehad. Brendon’s laaiend enthousiasme, gecombineerd met een oog voor detail en professionele ingesteldheid, heeft er voor gezorgd, dat ons project tot een mooi einde is gekomen.

Het was fijn om te voelen, dat zowel mijn arrangementen als ook mijn ensemble in beste handen was. Ook had Brendon tijdens de opname de goede mix gevonden tussen de strenge luisteraar en zalvende psycholoog, als de zenuwinzinking na take 15 bij ons muzikanten toch wel gevaarlijk dichtbij kwam.

Met het Intercontinental Ensemble probeerden wij, om de kamermuziek uit bekende symfonieën te distilleren. TRPTK heeft ervoor gezorgd, om dit avontuur kristalhelder op te nemen en te monteren. Zij zijn samen met ons tot het uiterste gegaan, en ik hoop dat wij in de toekomst nog eens samen zo’n weg afleggen. ” – Ernst Spyckerelle

Ernst Spyckerelle - Intercontinental Ensemble